Te zijn.
In de stille
diepte
van ons zijn,
daar, waar wij
ons voeden met
Fantasieen,
een worden met
onze geheime
verlangens,
dolend ondergaan
in mijmeringen
maar toch
blijven hopen
op de grote
omarmende liefde,
daar wil ik ons
treffen,
je smeken,
laat mij delen
in jouw zijn.