Liggend op de koude tegels,
denkend aan alles.
de druppels vallen met een grote snelheid naar beneden,
en van mijn lichaam op de grond.
de druppels vermengen zich met tranen,
en wassen ze zo weg.
het liefst lag ik hier heel de dag,
geen mens te zien, heerlijk alleen.