na weer tien keer niets
knapte er vrijdag iets
los schoten de trossen
ik dreef weg van de kant
zo is het toch ook niets
moet mezelf verlossen
de richting weet ik wel
het doel is nog wel vaag
kom, speel mee dit spel
dat zie ik heel erg graag
kom bij me in de boot
al is het maar voor even
ik ben eigenlijk als de dood
dat je verdwijnt uit mijn leven
jij mag ons doel bepalen
we vertellen elkaar verhalen
en zullen echt niet verdwalen
kom aan boord, geef me de hand