Weer die pijn in mijn rug
Waar ik gek van word
Weer een steek erdoor heen
Die als hel aanvoelt..
Weer die zeurende rug
Wat moet ik er toch mee..
Ik wil los van die pijn
En los van dit gezeur..
Die rottige rug
Die verpest veel voor mij
Moet elke keer sneller opgeven
Dan ik wil..
*,,Hanneke,,*
Weer die pijn in mijn rug
Waar ik gek van word..
Weer een steek erdoor heen
Die als hel aanvoelt..