Nooit eerder voelde ik de liefde
zoals ik die voor jou heb gehad
Maar die onmens sterke liefde werd
een strijd in m'n hoofd met mijn hart
Je had geen woorden voor mij
wanneer ik naar je luisterde
Je hoorde me niet wanneer ik
mijn pijn in je oor fluisterde
Ik voelde al die tijd jouw liefde
toch kon mijn hart er nimmer bij
De pijn is ondraaglijk, doch ik weet
het is tijd dat ik nu kies voor mij
Je tranen kusten mijn ziel
echter kwamen ze te laat
Ik kan dit niet, een leven lang
- het is tijd dat je nu gaat -