Bijna 6 maanden zijn voorbij,
en het lijkt nog geen week
de tijd ging als een trein
Stopte afentoe, maar ging
na elke halte weer snel verder
op weg naar het volgende
Niet meer nadenken,
doen, doen en nog eens doen
zo ging ik voort
beetje bij beetje
begon mijn gevoel te spelen
m'n aandacht te trekken
de saaie, eentonige dagen
begonnen zijn tol te eisen,
het gevoel alleen te zijn
m'n ex die inmiddels 5 maanden
met de volgende heeft, en op de
bewuste dag, een reactie uitlokte
deze heb ik hem niet gegeven,
klootzak, waarom doet ie dat?
zijn eigen leugen verraden!
ik kende de waarheid al,
maar deze zo zien is moeilijk
mijn gevoel werd erger
wil niet meer alleen zijn,
wil me niet zo voelen,
zo uitgeput, volledig op
toch nog moeten doorzetten
het is zoals ze zeggen
de laatste loodjes wegen het zwaarst
Nu nadert de eindstreep,
van 6 jaar ploeteren,
vallen, opstaan en doorgaan
Nog 2 maanden doorzetten,
dan een tijd 'vakantie',
op naar de volgende levensles
een nieuwe school,
een nieuwe plek,
nieuwe mensen en
een nieuw begin!