Gisteren,
trapte je op mijn hart,
mijn lief,
onbedoeld, ongewild
maar toch, je trapte hard
mijn lief.
Het ging zo traag,
gestaag,
mijn lief,
dacht dat het iets
worden kon,
mijn lief.
Maar nu, vandaag
ik sta hier
met open ziel
waarom ?
mijn lief ?
Een beetje geluk,
niet voor mij
dat heb ik nu goed door,
mijn lief !