Alle foute die ik maakte deed ik omdat ik van je hou
en dat is nu dus ook het probleem dat je me niet meer vertrouw
Ik vocht 2,5 jaar met hart en ziel
maar kijk nu eens hoe hard ik tegen de grond viel
Ik heb de hulp die ik al veel eerder nodig had
Maar ja ik wist het eerst niet te vinden hoop niet dat je dat ooit vergat
Ik wacht op jou dag en nacht tot je me belt
Net zolang tot je me iets verteld
Ik sta open voor jou verhaal en gevoel
Lieverd ik mis je weet je wat ik daarmee bedoel
Tuurlijk maken mensen fouten en moet men ervan leren
Maar geef ze ook te tijd zonder te snel je rug toe te keren
Ik wacht op een telefoontje van jou
omdat ik zo wie zo weet dat ik zielsveel van je hou
Wil je wat weten van mij of zet je me echt aan de kant
Lieverd ik je weet me te vinden in dit land
Het leven samen was meer zonnig dan pijn
maar waarom laat je mij nu gaan vind je dat soms fijn
Ik weet het niet wat je denkt en vind
Maar lieverd je wou met mij toch zo graag een kind?
Onze plannen liepen tot ver in de toekomst is dat nu soms klaar
Dit had ik nog nooit bij iemand gedaan
Jij bent mijn leven en mijn ziel
Waarom is het nu dan dat ik zo hard viel
Ik heb zo genoten van jou naast mijn zij
Sta ook stil bij onze goede kant want het is WIJ
Onze liefde was voor jou misschien helemaal op
Nu zeg ik in me leven het hoeft niet meer en zeg tegen me leven stop...