Meesterlijk stak jij je hoofd omhoog,
liet jij zien,
hoe trots jij was op alles wat je had.
Maar nu alles jou heeft verlaten,
zit je als een jonge student
weer in de schoolbanken.
Hopelijk leer jij van je fouten
en besef je dat
geluk niet afhangt van wat je hebt,
maar van degenen die om je heen zitten
en van je houden.