daar dobber ik dan
midden op het water
alleen en ik heb het koud
wat was nu mijn plan
een soort zinloos theater
alles loopt nu fout
in de verte zie ik je staan
geheel bewegingloos
ik roep je naam en zwaai
het lijkt hopelijk spontaan
maar wacht nu ademloos
hoe geef ik hieraan een draai
natuurlijk reageer je nu ook niet
probeer je ook weer te bellen
een soort van mezelf kwellen
ik weet niet eens of je me ziet
vandaag ben je steeds in gesprek
weer loopt dit uit op een echec