In mijn dromen, kus ik je,
in mijn dromen, heb ik je lief,
ben jij mijn hartedief.
Iedere nacht, lach je naar me,
"A VISION OF LOVE",
is dat al wat je mag zijn?
Dromen!
Jij bent in mijn dromen.
En ik ben triest, ik huil,
want jij bent maar een droom!