Hij,
Ik hou zo van hem,
Maar ik weet niet wat ik met mezelf aan moet,
Als hij mij belt en ik hoor zijn stem,
Dan weet ik niet wat hij met mij doet,
Ik zal er voor hem zijn in alle tijden,
Ik zal hem steunen,
Wanneer hij moet lijden,
Heeft hij mijn schouder om op te leunen,
Omdat ik zoveel om hem geef hij is zo appart,
Dat ik hem nooit meer los kan laten,
Want hij zit diep in mijn hart,
En hij houd mij in de gaten,
Ik kan nu al niet meer zonder mijn schat,
Hij is zo lief en zijn zachtaardigheid,
Dat spreekt mij aan dit is iets wat ik nooit had,
Ik wil hem nooit meer kwijt.
xx