Ik ben op zoek , op zoek naar een maatje
waar ik alles aan kan vertellen, iemand die naar me luistert,
die mij echt kent , iemand waar ik niet tegen hoef te liegen,
iemand die er altijd voor me zal zijn,iemand waar ik leuke dingen mee kan doen.
Iemand waar ik dicht tegen aan wil zitten en vast wil houden.
Iemand waar ik s avonds naast in slaap wil vallen en s ochtends in zijn armen wakker wordt.
Iemand die mij neemt met al mijn fouten erbij.
Iemand die zijn leven met mij wil delen.
Mijn steun en toeverlaat.