Mijn kleine meid,
ik wil je nooit meer kwijt.
Je hoeft niet meer te gaan,
we hoeven je niet meer af te staan.
Jij blijft voor altijd bij mij,
als je hier bent ben je zo blij.
Het doet ons goed om je glimlach te zien,
we houden van jou bovendien.
Je bent sinds tijden weer gelukkig,
je bent zo schattig en zo goedgelovig.
Ik wil je echt nooit meer kwijt,
jij mijn lieve kleine meid.