de schorpioen
eens hij u steekt
bent je verloren
eens hij u steekt
ben je herboren
zijn gif hij in jou
spuit is pure liefde
de schorpioen heeft
zoveel verschillende gezichten
zoals hij heeft niemand
en tevens is de schorpioen
veelzijdig met als
talenten zijn
komisch , eerlijk , oprecht
trouw , moedig , vrolijk
ijverig , betrouwbaar
en vooral romantich
eens hij een doel heeft ga hij
ervoor
deze schorpioen is vol passie
die jou heeft gestoken
en jij bent nu voor
zijn liefde gevallen
en ik zal u verwennen
en beschermen
jij zal u op je gemak
bij me voelen
liefje hou ziels veel van je
liefs marcske
je snoeperke xxxxxxxxxxx