ik zit hier
denkend aan jou
hopend op hoop
jij voelt niet wat ik voel
jij voelt niks
voelde je maar
dat wat ik voel
dan hoefde ik niet meer te denken
te hopen
leven is hard, maar liefde is harder
het is er als je er niet op staat te wachten,
maar laat je stikken als je het nodig hebt
ik voel dit nu
niet later
niet eerder
ik wil je nu
niet later
niet eerder
steel m’n hart en geef me hoop
nu
niet later
niet eerder
niet nooit