Jij kijkt in de Spiegel,
je ziet mij staan.
Jij kijkt naar de muur,
nog steeds zie jij mij staan.
Overal waar jij gaat of staat,
zie jij mij staan.
Want ik ben een soort van geest,
die waakt over jou.
Het verbaast je misschien,
Want ookal besta ik niet echt.
Toch kan jij mij zien,
en met mij praten.
Niemand anders kan mij zien,
of met mij praten.
Dat kan alleen,
maar jij...
omdat ik jou ben,
en jij mij bent.
Want wij zijn,
elkaars spiegelbeeld...