liefde is.
als een droom uitkomt
liefde is
een roos die ontwaakt
liede is
een nieuwe leven war geboren wordt.
liefde is
jaloersievan een ander
liefde is
troost voor het verdriet
liefde is
en zekerheid voor iets engs
liefde is
de zon die opkomt
liefde is
een hart dat bloeit
liefde is
en een jaar waarbij de lente weer begint
liefde is
geven en nemen
tevreden zijn met dat gene wat je hebt
en je mening uiten