Prille verlangens in warm zand.
Daar waar de einder oneindig lijkt
het zacht golvende water
grillige rotsen omgeven,een
diepblauwe kleur verspreid.
Waar jeugdige liefde zich ontpopt
onttrokken aan ieders gezicht.
Ontstaat een blozend minnespel
met onbeholpen voorzichtigheid
Klamme handen langzaam glijden
trillende emotie met nieuwe
ontdekte gevoelens zich spreiden
vol prille verlangens in warm zand.
16-04-2010
www.droomster.nl