Ik zie een lach op je gezicht
Je ogen stralen in het licht
Zo blauw dat je erin verdrinkt
Kijk niet te lang, voordat je verder zinkt
Je stem krijg ik niet meer uit m’n hoofd
Nog een keer die lach, ik voel me verdoofd
Je flikt het elke keer weer
Daar gaat m’n hart, op en neer
Mensen zeggen vaak: perfect? Dat is niemand
Maar toch ken ik zo iemand
Hij is de mooiste, altijd blij
Ja de knapste, dat ben jij!