Het leven staat nu even stil,
het is gewoon veelste veel.
zal de pijn verdwijnen uit mijn hart,
Ik wacht erop met heel veel smart.
Jullie zijn heel speciaal voor mij,
En natuurlijk mis ik het woordje "Wij".
Ik heb afscheid genomen,
Maar mijn liefde voor jullie word mij nooit afgenomen!
Die bloemen zijn voor jullie allemaal,
Ookal plukte de koste me kaal.
Jullie zijn mij meer dan goud waard,
En de deur ging helaas dicht met een harde vaart.
Ja natuurlijk had ik dit nooit gewild,
Mijn hart is nu helaas echt gevild.
Ik volgde me hart en ziel,
Maar ja je ziet het hoe hard ik viel.
Je doet alles voor een vrouw,
Lieverd je weet hoeveel ik van je hou.
Helaas werd het je teveel,
Maar het is zo jammer dat je niet meer veder wil!