Tranen rollen van mijn gezicht af
Frustraties van de laatste dagen
Hebben bij elkaar brokken in mijn keel verzameld
Die nu over mijn wangen lopen
Uitgeput van het energie steken in een relatie
Waarvan ik het doel toch niet kan bereiken
En waarvan ik niet meer weet,
Hoe het nu verder moet, waar het eindigt
Woorden in het verleden
Die ik met woorden in het heden
Niet meer goed kan maken
Niet meer kunnen, niet meer willen
Pijn verdragen die de komende tijd
Nog zoveel erger gaat worden, nog zoveel heftiger..
Leven in het verleden, niet in het heden
Het veroorzaakt een puinhoop in mij
Ik kan niet meer geven, niet meer leven
Alles wat om me heen gebeurt,
Doet me aan hem denken
Alles wat om me heen draait,
Alles wat ik toen was,
Alles wat in mijn hoofd tolt,
Is hem.