Hoi Liefje,
Vandaag wil ik je graag zeggen,
het je ten overvloedde uitleggen,
wat je voor me betekent,
had je daar ooit op gerekend ?
Altijd sta je voor me klaar,
en ben je mijn steunpilaar,
met jou woorden en daden,
kan iedereen bij jou te raden.
Al gaf het leven soms een dreun,
dan nog was jij een ander tot steun,
want dan verzamel jij alle kracht,
en geeft diegene hetgeen die op wacht.
Dat is iets om te waarderen,
daar kunnen veel mensen nog van leren.
Ik zeg dan ook met grote trots,
voor mij ben jij een rots !
IHVJ liefs xxxxxx