ik voel me weer eens onzeker,
kijk in de spiegel en ben op zoek naar gebreken,
schaam ik me voor dat wat ik ben?
zou best kunnen ik weet het niet,
ik praat er met niemand over en niemand die het ziet,
en toch blijft dat gevoel soms dagen hangen,
ben ik onzeker in dat wat ik dagelijks doe?
ik doe mijn werk goed en toch ben ik moe,
bang dat ik ooit een fout maak,
fouten maken doet iedereen ik mag ook een fout maken,
als ik ergens mee een fout maak ga ik mezelf haten,
dit is direct de kern van wat het probleem is,
dus eigelijk is er met mij niks mis,
en toch voel ik me zo onzeker....