Het is allemaal zo harteloos verlopen
De deur kwam tegen me neus door een probleem
Fouten maken mensen nu toch eenmaal
Leren is wat we doen in ons leven
Ik dacht dat je liefde alleen opsloeg in je hart
Nee mijn hart is leeg maar juist mijn hoofd zo vol
Onbegrip over de zaak, teveel vragen in me gedachten
Was het wel alleen deze rede waarom je me verliet
Is het wel beter om zo veder te gaan
Alles achterlaten wat we hebben gebouwd
Het stond zo stevig als een huis
Maar de orkaan verwoeste alles en zoog het op
Nu begint de wederopbouw
Moet ik het huis nu weer alleen opbouwen
Me hart herstellen, me hoofd legen
Ik ben begonnen met de onderste steen, help me
Iedereen om me heen helpt me
Maar de vrouw waarvan ik hou laat me koud
Wat moet er nu van ons terecht komen
Volgens mij heeft de orkaan je meegesleurd een nieuwe hemel in
Weet je nog hoe ik echt ben
Weet je nog hoe we alles begonnen
Ben je me echt niet gewoon kwijt
Of wil je nooit meer wat met me te maken hebben
Je hart lijkt nu zo koud en hard
Alsof ik een duivel ben aan jou deur
Want jij bent immers de engel in de hemel
Omdat mijn leven nu stil staat