Lieverd,
Samen daar aan de waterkant,
Jij zo warm en streelt mijn hand.
Je verteld me over al je dromen,
Al de dingen die er nog gaan komen,
trouwen, Kinderen, Een eigen huis,
Je ziet zo fijn de toekomst in.
Lieverd jij bent voor altijd de waren voor mij
Wij gaan ons leven leven zij aan zij
veel liefs
je meisje