Jij bent toch degene die mijn leven veranderde,
Jij liet me kennis maken met ware liefde,
Maar blijft het daarbij?
Ik hou echt van je!
Je bent echt speciaal.
Maar de leeftijd.
6 jaar verschil.
En dan ben ik nog best jong.
Is die kennis nog teveel voor mij?
Ik twijfel telkens weer en telkens weer.
Ik maak jou gek van zenuwen en mezelf gek van die stress.
Is uit elkaar gaan dan toch niet beter?
Voor ons allebei?
Volgens mij wel.
Missen ga ik je zeker.
Al die lol met jou.
Het samen zijn.
Het spijt me voor al dit gedoe.
Maar ookal is mijn hart zo klein,
Jij zal er altijd te vinden zijn!
Nooit te vergeten die tijd met jou!
23-1-2010 tot 21-1-2010