Pap en Mam.
Handen vast in elkaar.
En zo moet 't ook blijven.
Een intens liefdesgebaar.
Dat niet uit elkaar mag drijven.
50 jaren zijn jullie getrouwd
een boekdeel voor het leven.
Een paar dat van elkaar houdt.
Dat is het waard om naar te streven.
Jullie zijn een voorbeeld
waar men nog wat van leert.
Daarom zeggen wij,
van Harte Gefeliciteerd!
4-11-00