ik weet dat je het voelt
als ik je het zal vertellen,
snap je vast wat ik bedoel
het gevoel is weg
het spijt me dat ik het zeg
dat is het al voor een langere tijd
doe je verdriet,
geloof me het slijt..
ook mij doet het pijn
heb alles en iedreen voor gelogen
weet dat je dat nooit zult begrijpen
maar wil zo graag al mij leugens,
al mijn fouten recht zetten
weet dat je nog van me houd
weet ook dat je dat altijd zult blijven doen
maar lieve schat ik hou ook van jou,
alleen niet zoals het hoord
niet zoals jij van mij
ik hou van je,
om de kinderen
ik van hou je,
als een goeie vriend..
nee, echte houden van
dat heb ik niet bij jou
en jij weet ook,
dat heb ik nooit gedaan
jij wou geloven,
en ik speel de mee
dat het wel zou komen
maar mijn hart zegt nee
hoe hard mijn verstand ook wilt
jij weet,
dat mijn hart niet bij jou ligt
jij weet ook,
dat hij van een ander is
hoe hard ik er ook teggen vecht
hoe hard ik het ook verdoezel
jij weet net als ik
dat alles wat wij hebben gedaan
1 grote fout is geweest
dus ga en vergeet,
vergeet de afgelopen 3 jaar..
ga maar vergeet nooit
dat wij ook 2 kleine meiden hebben
vecht voor hun,
en vergeet mij!