Vandaag ben je jarig,
dus ook vandaag voel ik de verdriet,
Al je dierbaren zijn bij je,
maar ik ben er niet,
Ik zie de kamer al versiert voor me,
en je zussen zingen oh zo blij,
ER IS ER ÉÉN JARIG HOERA HOERA, DAT KUN JE WEL ZIEN,
want dat ben jij,
Je mondhoeken trekken langzaam op,
een lach van oor tot oor,
Terwijl ik mijn tranen niet in kan houden,
maar jij hebt dit allemaal niet door,
De hele dag heb ik zitten denken,
zal ik iets van me laten horen?
Zal het een glimlach op je gezicht geven,
of zal het je alleen maar storen?
Uit zelfrespect heb ik het toch gedaan,
een kort smsje met een felicitatie,
Wel een aparte onderneming,
je ex feliciteren in zo'n situatie,
Ik drukte op verzenden,
er gingen 60 seconden voorbij,
Hey dankjewel stond er,
met een kusje erbij,
Het is al een begin,
maar nu moet ik je nog onder ogen zien,
Een eerlijke glimlach die naar mij gericht is,
ja, dat is wat ik verdien!