Ik kijk in de spiegel,
Is DIT wat ik ben?
een spiegelbeeld
van angst,
een spiegelbeeld
van misbruik.
Ik kijk in de spiegel,
en wordt bijna bang.
Bang om wie ik ben geworden...
Ik kijk in de spiegel,
met een lach,
een lang omdat
het niet te laat is
om weer het vrolijke meisje te worden