HALLLO Ik ben een vriendin van lonely-girl
en lieverd dit gedicht is voor jou
om je te laten zien dat hoe moeilijk het ook hebt
er altijd iemand is die om je geeft
Meisjee,,
Lach tegen de wereld,
ook al doet het leven soms pijn.
Ik weet het,
Leven is niet altijd even fijn.
Problemen en verdrietig zijn,
het hoort allemaal bij het leven.
Mensen die je pijn doen,
en niet om je geven.
Maar meisje,,
alles zal ooit wel weer goedkomen.
Luister naar je hart,
en volg je dromen.
Haal het beste uit jezelf,
en pak alle kansen.
&& weet meisje dat ik altijd naast je zal staan.
Mensen zullen je proberen kapot te maken,
maar hou vol.
Want je zult nog meer doormaken.
Maar als iedereen je laat vallen,
denk dan aan mij.
Want je moet weten,
dat ik er altijd voor je zou zijn.
Door alle moeilijke tijden komen wij er samen doorheen.
Want meisjee, ik blijf bij je.
Je bent nooit alleen!