Owner of the lonely heart
zo beschreef jij jezelf ooit aan mij
ik kon dat niet verkroppen
wilde onze band niet stoppen
we deelden plezier en smart
Die vriendschap, dacht ik, gaat noooooit voorbij
Toch kwam er een einde aan
je liet me zomaar los
Je ging en keek niet eens meer om
Wat voelde ik me ontzettend dom
Je liet me zomaar staan
Ach gos
Nu zijn onze levens geheel apart
dat maakt me niet echt blij
Ik gaf jou de regie maar toen
wist ik nog niet dat je daar niks mee zou doen
dat eenzaam hart.....
is nu van mij