Mode kan je kopen,
Stijl moet je hebben,
Kleren maken een mens,
Make-up een puntje op de i.
Mensen zijn anders,
Mijn zijn ieder uniek,
Niemand is slecht,
Niemand is dom,
Iedereen is zoals die is,
En dat blijft zo.
Je moet je niet veranderen voor mensen,
Wees jezelf,
Goed genoeg,
Ze moeten je accepteren zoals je bent,
Dat is een feit.
So be yourself,
And stay it.