Ik zeg dat alles goed gaat
Maar van binnen voel ik de haat
De eenzaamheid die zich oppropt
Ik vraag me af wanneer het stopt
De schrammen die er staan
Zullen nooit meer weggaan
Geschreeuw in mijn gedachten
Waar zit je nog op te wachten
Ga door tot het bloed
Doe het zelf voordat een ander het doet
Ik voel de pijn
En denk het is fijn