Eten uit allerlei culturen,
Koken in allerlei structuren.
Eten met vele soorten sausje waar je van houd,
Dat sausje leg je over de kippenbout.
Smaken kunnen verschillen,
Ligt aan je smaakpeppillen.
Wat je graag maakt is aan jou,
Of je nou soep met kippenbouillon maakt,
Of saté met aardappel puree,
Het is allemaal aan jou.
Kook wat niet snel bederft,
Iets dat niet snel in de prullenbak moet,
Terwijl je voor je neus iets klaar maakt aan het aanrecht.
Iets dat je kan eten voor twee dagen,
Zodat je niet elke dag vers eten hoeft klaar te maken.
Koken staat vast als een kunst,
Het is iets dat je kan of niet kunt.