Iemand gegeven
Jaren lang gaf ik jou mijn liefde,
Jaren lang bouwde ik met jou mijn leven.
Ik heb jaren lang alles aan je gegeven.
Nu na bijna 2 jaar zijn er nog altijd aantal dingen mij bijgebleven.
Dingen die ik gewoon weg niet kan vergeten,
Uitieinderlijk ben ik eindelijk mijn gevoel voor jou kwijt geraakt,
Ik gaf jou jaren lang mijn vertrouwen.
Ik dacht jaren lang dat ik op jouw kon bouwen.
maar uiteinderlijk bleek jij de gene die niet te vertrouwen was,'
Ik laat mijn verleden met jou hierachter,
en zal ik je nooit meer ergens verwachten.
Ik gaf jou alles wat ik had.
Alles wat mijn hartje bezat,
Maar dat gevoel van mijn liefde in mijn hart dat heeft gelukkig nu iemand anders gejat,
Iemand die wel echt om mij geeft.
Iemand waar ik nu elke dag graag mee leef.
Iemand die mij niet vergeet.
Iemand die ook voor mijn leeft
Iiemand die ik kan vertrouwen en waar ik mee mijn leven wil verder bouwen,
Iemand waar ik echt van kan houden,
Maar ondaks alles. was ik met jou heb mee gemaakt.
Heb je toch een plekje in mijn hart geraakt.
en dat blijft voor altijd daar zo staan. daar word toch stiekem nog beetje over je gewaakt
Sabina-shirl 05-08*2009