Verbroken vriendschap
ik sta hier,
en jij hebt me laten staan.
ik deed je een plezier,
maar jij w0u achter der aan.
het doet me pijn,
en ik word er moe van.
ooit was het fijn,
en nu d0e ik wat ik kan.
ik doe wat ik kan om het normaal t laten,
en ik snap ook wel waarom.
maar heb je dan echt niet in de gaten,
dat ik pijn heb das pas dom.
je hoeft me niet te geven,
wat je haar geeft.
maar denk aan ons leven,
dat leven dat hij niet heeft beleefd.
we waren zulke goede vrienden,
maar je nam hem als vriend
t was wat je verdienden,
maar nu zit er voor onze vriendschap niks meer in.
ooit mijn beste vriend,
nu alleen nog een schim in mijn hart.
ik heb dat niet verdien,
en dat maakt me nou juist verwart.
Bij jou was alles gewoon leuk....Dag lieve M.
Sabina-Shirl