Ik moet op nieuw leren om mij zelf vrij te laten en vooral om mijn zeker geen zorgen te maken Ik moet op nieuw leren om andere te respecteren. en er op vertrouwen dat jij nooit een andere kust.
Ik moet mezelf op nieuw leren kennen Met vallen en opstaan Ik moet mezelf op nieuw leren Dat je ook eigen leven hebt naast mij Ik moet mezelf vertellen En het ook onthouwen Dat ik op je kan bouwen en niets te vrezen heb
Ik moet mezelf leren je niet te controleren Je te laten blijken dat ik je vertrouw En daar door nog meer van je hou.. Het belangerijste is dat leer je te vertrouwen..
Ik moet er maar opnieuw aan wennen Aan jouw doen en laten Ik kan erover altijd praten Ik kan het bij je kwijt Ik moet er maar op nieuw aan wennen Want ik wil je nooit meer kwijt Dan pas heb ik zeker weten spijt.