De tijd
lange tijd, korte tijd,
heden, verleden.
goeie tijd, slechte tijd
Tijd speelt een grote rol in ons leven,
voor sommigen is het een doel;
voor anderen is het doelloos,
je kan de tijd op verschillende manieren bezien
je kan van elke seconde iets moois maken,
maar je kan ze ook verprutsen
en dan hoop je soms de tijd terug te kunnen draaien,
helaas gaat dat niet,
kortom, tijd is tijdeloos,
je kan hem als vriend beschouwen,
maar ook als vijand,
hij zal altijd bij je blijven,
zal er altijd voor je zijn
maar wanneer jouw tijd is gekomen,
laat hij je los.