een gedicht voor jou
omdat ik je lief vind
en ik je wil danken voor alle kusjes
ik wil je bedanken voor de liefde die je me gaf
maar ik denk dat je me zat bent
en me vandaag nog dumt
daarom dit gedicht nu
zodat je het zou lezen en niet zou verscheure
ik blijf altijd de jouwe mijn lief