Ik wil je bedanken
Je bent er altijd voor mij geweest
Je zal er ook nog altijd voor mij zijn,
maar dan op een andere manier...
Ik zal je nooit vergeten,
door jou ben ik tenslotte geworden wie ik nu ben,
of anders gezegd word ik stilaan wie jij bent,
ik kijk naar je op.. Ookal ben je zo apart.
Je hebt me veel geleerd,
je hebt me zelfvertrouwen, moed, lef,.. gegeven
en me dus voor een groot deeltje opgevoed.
Je hebt me echt mooie tijden geschonken!
Jij hebt me echt gelukkig gemaakt!