Mensen denken dat ze alles kunnen zeggen,
En dat ik het er dan maar bij neer laat leggen.
Maar het raakt me diep van binnen,
Niemand kan snel mijn vertrouwen winnen.
Laat die mensen toch lekker keten,
Er zijn zoveel dingen die ze niet weten!!
Ik durf niemand meer te vertrouwen,
En een goeie band met ze op te bouwen.
Ze zetten me aan de kant,
En noemen me arrogant.
Maar van binnen ben ik heel lief,
Een echte hartendief.
Mensen beoordeel me niet,
Voordat je de waarheid eens ziet!
Er is zoveel meer dan dat jij weet,
Je weet alleen maar hoe ik heet.
Ik zou nooit iemand pijn doen zonder reden,
Ik heb zelf al genoeg pijn geleden.
Naar de buitenwereld doe ik heel stoer,
Maar sommige noemen me maar een hoer.
Ik wil dat mensen snappen wat ik bedoel,
En ook een beetje snappen mijn gevoel!!