wat je me zegt...
ik hou van je,
en niet zomaar
maar om die reden
die je me gaf
toen je me aankeek
ik hou van je,
van je geur
en je handen
en van dat ene wat je me zegt
ik hou van je,
van de simpele dingen
van je kus en je knuffel
maar zeker om de reden
khou vanje
omdat je me een reden gaf
hetgene te zeggen
wat jij me zegt