Ik vind je erg lief,
ik kan het niet beschrijven wat ik voor je voel,
mijn leven heeft weer een doel!
Jij ben de gene waarvan ik hou,
waarmee ik altijd leven zou.
Ik vind je bijzonder leuk,
jij geeft me het gevoel dat ik weer leef,
dat gevoel is lang geleden,
maar nu ben ik weer in het heden.
ik hou van jou jij van mij,
en ik ben weer blij:D