Hoeveel moet ik van je houden?
Dat je voor altijd bij me blijft, en me doet vertrouwen
Wat moet ik doen dat je achter me blijft staan?
En je me dus niet meer laat gaan
Hoe kan ik ervoor zorgen dat je me meisje weer wordt?
Of was onze liefde voor elkaar toch zo kort
2,5 jaar vechten zonder enkel resultaat
Vind jij het geen pijnlijke manier hoe je me verlaat?
Ik moest hulp halen voor het probleem waar ik tegen aan liep
En nu is de vraag zou je in de toekomst me nog vragen hoe het verliep
Zou ik dan ooit nog een kans krijgen om me te bewijzen?
Of laat je me als een kind in tranen krijsen?
Ik ben er niet gerust op, maar geloof me nou
schat, jij bent degene waar ik veel van hou
Hoeveel moet ik van je houden?
Dat we gelukkig blijven en gaan trouwen
Ben ik zo slecht of maakte ik je niet gelukkig genoeg?
Zal je je ooit bedenken, en me zeggen misschien was ik te vroeg
Ik had jou nooit kunnen verlaten om wat voor rede dan ook
Ook al bracht je me hoofd soms aan de kook
Inspiratie: Frans Duijts - Hoeveel moet ik van je houden