Ik dacht dat je me zou omarmen, met jou pracht en praal.
Mijn intense verlangens naar je armen wel genoemd een zonnestraal.
Jou warmte wil ik voelen als een deken om me heen, maar vandaag voelde ik er geen 1
Paulusma hoe kan ik je vertrouwen op een dag als vandaag, je heb me laten zitten en sta flink voor paal.
Ik was als enige met mijn leren string, de blanke billen aan het bruinen in de duinen.
Al die verkeerde aandacht van de vrouwen in dikke truien , kan je in het vervolg een betere voorspelling geven want deze was om te huilen.