laat me hier toch
er is een diepe bodemloze pijn
die me geheel in beslag neemt
laat me hier toch
laat me hier huilen
uithuilen
en laat me dan verder gaan
en niet meer omkijken
mij handen die hem eens gekoesterd hebben
verwonden nu
laat me hier nu uithuilen
bij jou en bij niemand anders
zonder jou liefde is de wereld maar zwart
mijn hart die hem eens beminde
is gebroken en weggegooid
laat me hier toch uithuilen
gewoon bij jou
neem me in je armen
en laat me even wegdromen
doe me lachen en huilen tegelijk
of laat me gewoon
maar zonder jou is er niets aan