even laten weten,
dat ik hartstikke veel van je hou,
even laten weten,
dat ik niemand zoveel toevertrouw,
even laten weten,
dat je belangrijk voor me bent,
even laten weten,
dat niemand anders mij zo goed kent,
even laten weten,
dat ik onze vriendschap erg waardeer,
en dit zeg ik elke keer weer,
want ik wil je voor geen moment kwijt,
ik wil voor altijd met jou vriendjes zijn,
We zijn bij elkaar helemaal onszelf,
en dat vind ik zo fijn,
lachen tot we geen adem meer krijgen,
we beter ons mond moeten houden maar toch niet zwijgen,
slappe lach tot de snot uit onze neuzen loopt,
of we ergens aanzitten en dus weer iets hebben gesloopt, meetlat
we teveel bessen hebben gedronken,
en maja de stoep rood kleurt,
denkt ze dat ze niet moet kotsen,
en dan is het toch gebeurt!
nu heb ik geen zin meer en ben ik moe,
dus ik zeg TJUUS I LOVE YOE