De stilte, de afstand is niet wat ik wil. Was alles maar anders dan was het niet zo stil.
Moe van het denken, hoe moet alles gaan en zal er ooit een tijd zijn dat we dichtbij elkander zullen zijn.
De antwoorden zijn gegeven en het zal voorlopig niet gaan, maar mijn leven gaat verder en zal deze niet stil laten staan.
Je blijft voor altijd in me gedachten daar kan ik niets aan doen, maar ik zal mijn leven gaan leven en niet gaan vechten voor een droom die niet bestaat.
Het was leuk om je na 10 jaar weer te ontmoeten en hebben vele herinneringen opgehaald, maar onze levens zijn veranderd en moeten allebei verder gaan met ons bestaan.